Całościowa obsługa przy otwieraniu nowych restauracji i hoteli, oraz dalsza współpraca w zakresie doradztwa branżowego i consultingu.
- Planowanie wstępnego budżetu.
- Wskazówki i koncepcja dotyczące projektu, aranżacji, wizualizacji lokalu.
- Projekty technologiczne oraz zagospodarowanie przestrzenne lokalu.
- Kompleksowa pomoc przy uzyskaniu niezbędnych dokumentów potrzebnych do otwarcia obiektu gastronomicznego.
- Umowy handlowe – negocjacje.
- Wyposażenie gastronomiczne, sprzęt gastronomiczny, zastawa, systemy informatyczne, tekstylia, surowce, produkty, projekty kart win, kart menu, kart napojów i alkoholi, materiały reklamowe, itp. – dobór i pomoc.
- Rekrutacja, selekcja oraz szkolenie pracowników.
- Procedury, raporty, zarządzenia – pełna dokumentacja biurowo- administracyjna.
- Zarządzanie obiektem – przekazanie wiedzy z zakresu zarządzania w oparciu o tematy niezbędne tj. inwentaryzacja, Food Cost, Staff Cost, Beverage Cost, Receptury, Kalkulacja itp.
- HACCP wdrożenie, stworzenie procedur, GMP, GHP.
- Szkolenie kadry zarządzającej.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Każde zamówienie jest rozpatrywane indywidualnie, przygotowanie konceptu – biznes planu z uwzględnieniem wszystkich potrzeb, spełniających Państwa oczekiwania. Cena do ustalenia w zależności od rodzaju działalności obiektu, od zakresu działania i po akceptacji oferty.