Śledź nas na Facebooku
Galicyjska Szkoła Smaku
Rekomendacje

PRE-OPENING

Całościowa obsługa przy otwieraniu nowych restauracji i hoteli, oraz dalsza współpraca w zakresie doradztwa branżowego i consultingu.

  • Planowanie wstępnego budżetu.
  • Wskazówki i koncepcja dotyczące projektu, aranżacji, wizualizacji lokalu.
  • Projekty technologiczne oraz zagospodarowanie przestrzenne lokalu.
  • Kompleksowa pomoc przy uzyskaniu niezbędnych dokumentów potrzebnych do otwarcia obiektu gastronomicznego.
  • Umowy handlowe – negocjacje.
  • Wyposażenie gastronomiczne, sprzęt gastronomiczny, zastawa, systemy informatyczne, tekstylia, surowce, produkty, projekty kart win, kart menu, kart napojów i alkoholi, materiały reklamowe, itp. – dobór i pomoc.
  • Rekrutacja, selekcja oraz szkolenie pracowników.
  • Procedury, raporty, zarządzenia – pełna dokumentacja biurowo- administracyjna.
  • Zarządzanie obiektem – przekazanie wiedzy z zakresu zarządzania w oparciu o tematy niezbędne tj. inwentaryzacja, Food Cost, Staff Cost, Beverage Cost, Receptury, Kalkulacja itp.
  • HACCP wdrożenie, stworzenie procedur, GMP, GHP.
  • Szkolenie kadry zarządzającej.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Każde zamówienie jest rozpatrywane indywidualnie, przygotowanie konceptu – biznes planu z uwzględnieniem wszystkich potrzeb, spełniających Państwa oczekiwania. Cena do ustalenia w zależności od rodzaju działalności obiektu, od zakresu działania i po akceptacji oferty.