W ostatnim czasie firma Tabaka Kulinarna wprowadziła szkolenia które cieszą się ogromnym zainteresowaniem wśród restauratorów oraz osób związanych z branżą gastronomiczną, rolniczą i spożywczą.
- Jakość i bezpieczeństwo w produkcji żywności
- Etykietowanie żywności – alergeny w żywności, nowe wymagania dotyczące znakowania.
W ostatnim czasie firma Tabaka Kulinarna wprowadziła szkolenia z efektywnej sprzedaży w branży Horeca które cieszą się ogromnym zainteresowaniem wśród restauratorów.
Efektywna sprzedaż w branży Horeca:
- Kelner wizytówką restauracji
- Recepcja wizytówką hotelu
Goście oceniają Twoją restaurację/Twój Hotel na podstawie tego, jak postrzegają Twoja osobę. Jak prowadzić sprzedaż w restauracji/hotelu , aby osiągnąć najwyższe zyski?
Wykorzystaj najskuteczniejsza metodę – wykorzystaj osobę na stanowisku kelnera który jest wizytówką miejsca w którym pracuje, jest osoba pierwszą która ma kontakt z gościem, następnie od Niego zależy jaki rachunek będzie miał gość.
Wizerunek lokalu oprócz wystroju wnętrz i jakości podawanych w nim potraw kreują przede wszystkim pracownicy pierwszej linii, czyli obsługa kelnerska.
Dlaczego tak ważne jest, aby kelner był jednocześnie sprzedawcą? Dlaczego sprzedaż całościowa wpływa na zyski restauracji?
- Przede wszystkim zwiększaj swoje szanse na sukces
- Dziel się z innymi marką
- Wszystkie drogi prowadza do sprzedaży
- Reklama się przydaje
- PR sie opłaca
- Klienci to ciekawi ludzie
- Nieudana próba sprzedaży również ma swoją wartość
- Zostań ekspertem