Śledź nas na Facebooku
Galicyjska Szkoła Smaku
Rekomendacje

Nowości

W ostatnim czasie firma Tabaka Kulinarna wprowadziła szkolenia które cieszą się ogromnym zainteresowaniem wśród restauratorów oraz osób związanych z branżą gastronomiczną, rolniczą i spożywczą.

  • Jakość i bezpieczeństwo w produkcji żywności
  • Etykietowanie żywności – alergeny w żywności, nowe wymagania dotyczące znakowania.

W ostatnim czasie firma Tabaka Kulinarna wprowadziła szkolenia z efektywnej sprzedaży w branży Horeca które cieszą się ogromnym zainteresowaniem wśród restauratorów.

Efektywna sprzedaż w branży Horeca:

  • Kelner wizytówką restauracji
  • Recepcja wizytówką hotelu

Goście oceniają Twoją restaurację/Twój Hotel na podstawie tego, jak postrzegają Twoja osobę. Jak prowadzić sprzedaż w restauracji/hotelu , aby osiągnąć najwyższe zyski?

Wykorzystaj najskuteczniejsza metodę – wykorzystaj osobę na stanowisku kelnera który jest wizytówką miejsca w którym pracuje, jest osoba pierwszą która ma kontakt z gościem, następnie od Niego zależy jaki rachunek będzie miał gość.

Wizerunek lokalu oprócz wystroju wnętrz i jakości podawanych w nim potraw kreują przede wszystkim pracownicy pierwszej linii, czyli obsługa kelnerska.

Dlaczego tak ważne jest, aby kelner był jednocześnie sprzedawcą? Dlaczego sprzedaż całościowa wpływa na zyski restauracji?

  • Przede wszystkim zwiększaj swoje szanse na sukces
  • Dziel się z innymi marką
  • Wszystkie drogi prowadza do sprzedaży
  • Reklama się przydaje
  • PR sie opłaca
  • Klienci to ciekawi ludzie
  • Nieudana próba sprzedaży również ma swoją wartość
  • Zostań ekspertem