Catering/współpraca z firmami Eventowymi
Na każdym etapie, w każdym momencie funkcjonowania obiektu gastronomicznego.
Firma Tabaka Kulinarna pełni również funkcję koordynatora, osoby współpracującej zarówno z obiektami gastronomicznymi jak i z firmami eventowymi.
Współpracujemy


HACCP
- Wdrożenie systemu HACCP.
- Zastosowanie definicji i pojęć.
- Idea i zasady systemu HACCP.
- Elementy systemu HACCP.
- Weryfikacja systemu HACCP.
- Dobra Praktyka Produkcyjna GMP – wprowadzenie.
- Dobra Praktyka Higieniczna GMP – wprowadzenie.
- Szkolenie personelu z zakresu HACCP.
- Audyt zerowy – sprawdzanie obiektów, lokali pod katem nowo powstałych restauracji , kawiarni, hoteli. Wizytacja obiektu, protokół.
System HACCP czyli Hazard Analysis and Critical Control Point – Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Konrolny. System HACCP opiera się na analizie zagrożeń zdrowotnych i krytycznych punktach kontroli ustalonych na podstawie przeprowadzonej analizy zagrożeń.