Śledź nas na Facebooku
Galicyjska Szkoła Smaku
Rekomendacje

CATERING I HACCP

Catering/współpraca z firmami Eventowymi

Na każdym etapie, w każdym momencie funkcjonowania obiektu gastronomicznego.

Firma Tabaka Kulinarna pełni również funkcję koordynatora, osoby współpracującej zarówno z obiektami gastronomicznymi jak i z firmami eventowymi.

Współpracujemy


dylczyk
sheraton

HACCP

  • Wdrożenie systemu HACCP.
  • Zastosowanie definicji i pojęć.
  • Idea i zasady systemu HACCP.
  • Elementy systemu HACCP.
  • Weryfikacja systemu HACCP.
  • Dobra Praktyka Produkcyjna GMP – wprowadzenie.
  • Dobra Praktyka Higieniczna GMP – wprowadzenie.
  • Szkolenie personelu z zakresu HACCP.
  • Audyt zerowy – sprawdzanie obiektów, lokali pod katem nowo powstałych restauracji , kawiarni, hoteli. Wizytacja obiektu, protokół.

System HACCP czyli Hazard Analysis and Critical Control Point – Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Konrolny. System HACCP opiera się na analizie zagrożeń zdrowotnych i krytycznych punktach kontroli ustalonych na podstawie przeprowadzonej analizy zagrożeń.