- Analiza efektywności działalności.
- Analiza zyskowności i rozpatrzenie wszystkich elementów wynikających z uzyskania przychodu.
- Sprawdzanie lub stworzenie systemu gastronomicznego.
- Analiza zatrudnienia i weryfikacja struktury organizacyjnej bieżący controlling i audyty.
- Projektowanie procedur kierowania i zarządzania restauracją.
- Sprawdzanie procedur lub ewentualne wprowadzenie nowych.
- Zaproponowanie skutecznego rozwiązania.
- Zwiększenie rentowności.
- Wyeliminowanie nieprawidłowości.
- Optymalizacja kosztów.
Każdy Projekt wykonywany jest w ścisłej współpracy z osobą zarządzającą lokalem. Przekazywane są przydatne wzory dokumentów operacyjnych, przeprowadzane szkolenia z ustalonych działań. Przy pomocy odpowiednich testów, list kontrolnych i sprawdzianów weryfikowane będą kompetencje pracowników.
Każdy projekt jest przygotowywany i realizowany indywidualnie dla każdego klienta, specjalnie pod kątem działalności gastronomicznej.
- Zdefiniowanie obszarów do badania.
- Przygotowanie zawartości merytorycznej ankiety dla audytorów.
- Opracowanie systemu ocen ustalenie harmonogramu wizyt.
- Przygotowanie audytorów do realizacji zadania.
- Prezentacja wyników; raporty z pojedynczych wizyt, raporty zbiorcze.
- Wskazania kierunku planów naprawczych.
Wiedza, umiejętności i najlepsze praktyki wykorzystane zostaną, aby wspierać Klientów w budowaniu optymalnych standardów i procedur nowoczesnego zarządzania. Na każdym etapie, w każdym momencie funkcjonowania obiektu gastronomicznego.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Istnieje wysłania szczegółowej oferty mailowo bądź przedstawienia podczas osobistego spotkania. Każde zamówienie jest rozpatrywane indywidualnie. Cena do ustalenia w zależności od rodzaju działalności, od zakresu działania oraz po akceptacji oferty.